20-годишната Вивиан Уайз Руизвеласко от Мексико започна да ражда в

...
20-годишната Вивиан Уайз Руизвеласко от Мексико започна да ражда в
Коментари Харесай

Мексиканка научила за бременността си чак при раждането

20-годишната Вивиан Уайз Руизвеласко от Мексико стартира да ражда в нощен клуб и едвам тогава разбра за бременността си, заяви 7News.

 

Младата жена описа, че два дни преди раждането се е чувствала зле, само че отишла в нощния клуб, с цел да честити рождения ден на приятеля си. По време на празненството тя стартира да изпитвала мощна болежка в таза и корема. Решила да се прибере и да си легне, само че на сутринта странните признаци не изчезнали, а болката се засилила.

Приятелят й я откарал в болничното заведение. Момичето беше прегледано от гинеколог, който споделил, че тя стартира да ражда. „ Бях шокиран по доста аргументи. Например, мислех си, наред ли е всичко с детето, какво ще върша с него, тъй като в никакъв случай през живота си не съм забременявала “, показа Вивиан.

Лекарите създали цезарово сечение на момичето, родил й се наследник Матиас. Двамата с приятеля й изпитаха смесени усеща след раждането на момчето. „ Не почувствах болежка или нещо сходно, само че приятелят ми беше в потрес. Трябваше да побърза, защото имахме потребност от доста неща за бебето. Беше доста изплашен, само че аз го разбирах ” , споделя младата към този момент майка.

Тя показа историята си в TikTok, което провокира бурна реакция измежду феновете. Някои клиенти твърдяха, че момичето лъже, до момента в който други споделиха, че я схващат. „ Същото се случи и с мен по време на първото ми раждане. Не знаех, че съм бременна, до момента в който не родих щерка си “, разяснява една жена.

Вивиан призна, че първоначално й е било мъчно да свикне с детето, само че бързо се приспособява към новия живот. „ Той е моят наследник, моят сътрудник и любовта на живота ми. Това, почтено казано, е най-хубавото и най-неочакваното нещо, което може да ми се случи “, въодушевено изреди тя.

По-рано беше обявено, че в Съединени американски щати 18-годишна спасителка е родила благодарение на посетителка в публичен басейн. Бебето се пръкнало на бял свят по-малко от пет минути след началото на раждането. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР