20-годишната Стела Ангелова и 28-годишният Станимир Майсторов са топ лицата

...
20-годишната Стела Ангелова и 28-годишният Станимир Майсторов са топ лицата
Коментари Харесай

Насред карантината: Избраха новите "Мис и Мистър Бургас"

20-годишната Стела Ангелова и 28-годишният Станимир Майсторов са топ лицата на Бургас, които се окичиха с купите Мис и Мистър Бургас 2020 година, оповестява "Флагман ".

Бляскавото събитие тази година се организира нощес в кръчма "Домино ", само че поради Ковид ограниченията аудитория нямаше. Конкурсът мина в 3 кръга.

В първия претендентите се демонстрираха в бански костюми, след което демонстрираха гениите си, а най-после блеснаха в публични дрехи. Конферанс бе известният шоумен Димитър Увалиев.

В надпревата за короната се впуснаха 6 девойки. Компетентното жури остана най-впечатлено от изявата на 20-годишната бургазлийка Стела Ангелова. Тя е студентка в Бургаския свободен университет.

Девойката е вманиачен почитател на хип-хоп танците, като единствено с няколко R&B придвижвания съумя да отвее конкуренцията и се качи на първото място на стълбичката за хубост в морския град. За третия кръг Стела бе заложила на къса рокля с пайети и високи токчета с брокат.
 4 момчета и 6 девойки се бореха за купата
Момчетата се дадоха без доста пердах. Едва четирима бургазлии взеха решение да премерят мускули в състезанието за купата Мистър Бургас 2020.

Сред младежите отличен бе 28-годишният Станимир Майсторов - лице, което евентуално всеки в Бургас познава с наследствения прякор Касамето.

Станимир е настояща футболна звезда, само че през свободното си време обича да се занимава с мода. Касамето е притежател на голям брой награди от състезания за хубост. Колекцията му от грамоти и титли не е дребна.

Той е притежател на купата Мистър Бургас за трети следващ път.

В кръга за гении футболната звезда съумя да скрие топката на журито и вкара решителен гол във вратата на съперниците си като ги остави с пръст в уста. Касамето сподели спортните си данни с топката и справедливо завоюва първото място.

Във финалния стадий Станимир заложи на кежуал облекло - елегантна риза и дънки вид "цигара ".

Станимир и Стела съумяха да покажат превъзходството си над останалите кандидати с особена лекост, усмивки, сексапил и наличие на сцената.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР