20-годишен младеж е задържан за палеж на ресторант в Пазарджик,

...
20-годишен младеж е задържан за палеж на ресторант в Пазарджик,
Коментари Харесай

Бивш служител подпали ресторант в Пазарджик, искал да си отмъсти на шефа

20-годишен юноша е арестуван за палеж на ресторант в Пазарджик, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов. Сигналът за пламналото заведение в парк Острова на града бил получен в събота от частна охранителна компания, чийто СОТ се присъединил от пламъците.

На място охранители и пожарникари открили, че горят маси, столове и чадъри на терасата на ресторанта. Усетена била и мощна миризма на бензин, с който подпалвачът залял обзавеждането на терасата.

Бързите дейности на пожарникарите предотвратили прехвърлянето на пламъците към главната постройка на ресторанта. В същото време гардове на охранителната компания засекли наоколо до заведението млад мъж със подозрително държание. Охранителите съумели да го задържат, а у него разкрили празна туба за бензин. Още на място полицейски чиновници открили, че арестуваният от гардовете е Тодор Б. от близкото село Добровница. Станало ясно, че младият мъж е някогашен чиновник на ресторанта, който запалил заведението, с цел да си отмъсти на притежателя поради неуредени взаимоотношения. Щетите, нанесени от палежа занапред ще се прецизират, а арестуваният подпалвач е направил цялостни признания и ще бъде съден по бързата процедура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР