2 метални сачми, част от занимателна игра, бяха извадени от

...
2 метални сачми, част от занимателна игра, бяха извадени от
Коментари Харесай

Извадиха от носа на дете сачми, престояли там 2 години

2 железни сачми, част от занимателна игра, бяха извадени от носа на 9-годишно дете в УМБАЛ " Царица Йоанна - ИСУЛ ". С лучаят е от преди няколко дни, когато момченцето се оплаква на родителите си от болежка в зъба.

" Още като пътувахме към болничното заведение се сетих, че преди към 2 години мъжът ми беше купил на огромния ни наследник игра с дребни железни топчета, от които могат да се създадат разнообразни фигурки. Изхвърлих я преди известно време, тъй като един ден видях и дребния наследник, който по това време беше бебе, да си играе с тях и взех решение, че това е рисково. Когато е напъхал сачмите в носа си, огромният би трябвало да е бил на 7-8 година, надалеч не малко дете, само че очевидно в никакъв случай няма гаранция ", споделя Мая Лилова, майката на детето.

Причината за попадането на предмети в гърлата, носа и ушите на най-малките в 99% от случаите е родителска немарливост. 28% от случаите на попадане на непознато тяло в дихателните пътища на децата от 0 до 3 година приключват със гибел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР