19-годишният моторджия, който във вторник вечерта блъсна жена на пешеходна

...
19-годишният моторджия, който във вторник вечерта блъсна жена на пешеходна
Коментари Харесай

От търновската полиция с извънредни новини за пишлигаря, помел възрастна пешеходка

19-годишният моторджия, който във вторник вечерта блъсна жена на пешеходна пътека по ул. „ Краков “ във Велико Търново, няма удостоверение за ръководство на мотоциклет. Това заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Димитър Машов, представен от regnews.net.

По думите му очевидци са обяснили, че младежът, който напусна местопроизшествието, е карал на задна гума директно преди случая.

Комисар Машов благодари на будните жители, с помощта на които самоличността на виновника беше открита единствено за няколко часа.

Моторист опустоши пешеходка в Търново СНИМКИ

„ Жената - на 72 години, е в тежко положение. Благодаря на дейната гражданска интервенция. Благодарение на оповестените фотоси мотоциклета и мотоциклетиста бяха открити.

Лицето е арестувано, формирано е бързо произвеждане. Материалите по случая ще бъдат предадени на прокуратурата. Има пет санкции по Закона за придвижване по пътищата, момчето не е престъпно проявено “, показа старши комисар Машов.

Той изрази вяра, че старата жена, която пострада при случая, ще се възвърне от контузията.

„ Мотоциклетът не е регистриран, без номер, беше се укрил. Затова, макар съответната интервенция на чиновниците на дирекцията, аз още един път желая да благодаря на жителите за помощта и да ги прикани да не престават да бъдат дейни и да ни изпращат сигнали “, добави още комисар Машов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР