19-годишната Рупа работи в един от бордеите в Бангладеш вече

...
19-годишната Рупа работи в един от бордеите в Бангладеш вече
Коментари Харесай

Трафиканти на хора превърнаха 13-годишна в секс робиня, тъпчат я с хормони, за да съзрее по-бързо

19-годишната Рупа работи в един от бордеите в Бангладеш към този момент пет години. Момичето било продадено още като дете и в този момент обслужва по 10-12 клиенти на ден, написа " Дейли мейл ".

На 11 години родителите на Рупа я омъжват за мъж, който бил три пъти по-възрастен от нея. Скоро момичето забременява. Малко по-късно брачният партньор й умира при трудова акцидент и младата му жена остава с малко дете на ръце и без никакви пари и отбрана. А родителите й се отхвърлят от нея.
" Те споделиха, че не могат да си разрешат да се грижат за мен и сина ми. Вече не бях девствена и нямаше кой различен да се ожени за мен ", споделя Рупа.

В търсене на работа, младото момиче се озовава в столицата Дака. Там попада в ръцете на трафиканти на хора, които я продават в коптор. Три дни Рупа е държана под ключ и грубо пребивана при всеки един опит да избяга. Собствениците й не желали да си имат проблеми със закона и почнали да я тъпчат с хормони, с цел да може да наподобява по-голяма.
" Когато ме закараха в полицейския сектор за лиценз, се опасявах толкоз доста да не ме пребият още веднъж, че просто повторих всичко, което мадам ме накара да кажа: че съм на 18 години и съм щастлива да работя в обществения дом. Нямах различен избор ", споделя още Рупа.


Днес момичето е насила да приема по 10-12 клиента дневно, получавайки от всеки по 200 по този начин. Вече четири години не е ходила на доктор, макар че няколко пъти е била грубо пребивана от свои клиенти.

Рупа мечтае някой ден да спести задоволително пари, с цел да може да откупи свободата си, макар че се досеща, че това в никакъв случай няма да се случи.

" Харесва ми да бленувам за по-добро бъдеще. Но зная, че няма да имам такова ", споделя тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР