19-годишната Джорджия Ранкинг от Великобритания страда от рядка форма на

...
19-годишната Джорджия Ранкинг от Великобритания страда от рядка форма на
Коментари Харесай

19-годишно момиче, което изглежда като двегодишно: Моят живот е болка, но затова пък съм уникална

19-годишната Джорджия Ранкинг от Англия страда от рядка форма на скелетна дисплазия, поради която тя наподобява на двегодишно дете. Момичето признава, че непрекъснато изпитва болки, само че освен това се гордее с твоята уникалност.  Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

Състоянието на Джорджия е толкоз рядко, че тя няма даже публична диагноза. Все отново момичето не може да бъде наречено нормално джудже: тя е доста по-ниска от всички останали, растежът ѝ е единствено 80 сантиметра. При това Джорджия не се безпокои от ниския си растеж, а от непрекъснатите болки, с които никакви медикаменти не могат да се оправят, написа в. " Мирър ". " Изпитвам болки от събуждането си до заспиването си ", споделя Ранкин.
 Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

Освен това, гледайки на Джорджия, мъчно е да се повярва, че тя изпитва страдания - момичето непрекъснато се усмихва. Тя със смях споделя с какви компликации се сблъсква при избора си на облекла, като твърди, че изобщо не се тормози от външния си тип. " Харесва ми да съм такава неповторима. Аз и самата към този момент не желая да съм като всички останали ", споделя момичето.

 Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

Не постоянно обаче е било по този начин - в учебно заведение момичето непрекъснато се сблъсквало с злост от страна на своите връстници и доста се разстройвала поради своите разлики с тях. Освен това, първите 10 години от живота си Джорджия била принудена постоянно да постъпва в болница - нейният необикновен организъм непрекъснато се сривал, а на 13 години момичето се лишило от опцията да върви. Въпреки това, в този момент Джорджия живее пълностоен живот. Единственото, което я безпокои, са непрестанните болки.
" В един миг аз разбрах: каквото и да върша, хората постоянно ще ме съдят. Значи, това не би трябвало да ме стопира по пътя ми към моите цели ", споделя Ранкин.  Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР