185-тата годишнина от рождението на Апостола на свободата беше почетена

...
185-тата годишнина от рождението на Апостола на свободата беше почетена
Коментари Харесай

С тържествена церемония София отбеляза годишнината от рождението на Васил Левски

185-тата годишнина от рождението на Апостола на свободата беше почетена и в столицата. Пред бюст-паметника на Васил Левски в Борисовата градина имаше тържествена гала.

Включиха се Гвардейският духов оркестър, мъжкият вокален отбор " България ", прозвучаха стихове в памет на Апостола. Поднесени бяха венци и цветя от президента Румен Радев, премиера Кирил Петков, столичния кмет Йоданка Фандъкова и Министерството на защитата. Словото в памет на Васил Левски тази година произнесе философът, академични учител и ефирен водещ Андрей Захариев.

" Ако Левски ни вижда, а той несъмнено ни вижда, той с огромна наслада, възрадвайки се той прави оценка единението на българската нация, а точно това, че актуалната българска нация, разбирайте българското общество, е твърдо обединено към концепцията за уважаването на непознатото разграничение, за уважаването на мнението и позицията, че българкото общество за мен уверен съм, в доста по-голямата си част е твърдо обединено към концепцията, че демокрацията, която съществува и която е конституцирано е твърдо обединено към това, че този е пътят и този е пътят, който ни е завещал Апостолът. И той, сигурен съм, се радва на това единство. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР