18-годишно момче почина от COVID-19 във Великобритания. Той е най-младият

...
18-годишно момче почина от COVID-19 във Великобритания. Той е най-младият
Коментари Харесай

18-годишен почина от COVID-19 във Великобритания. Имал е хронично заболяване

18-годишно момче умря от COVID-19 във Англия. Той е най-младият пациент жертва на вируса на ОСтрова.

Британският министър председател Борис Джонсън предизвести, че могат да бъдат въведени по-строги ограничения, в случай че хората не одобряват съществено препоръките на държавното управление за ковид, откакто броят на жертвите доближи 281.

``
реклама

За последните 24 часа броят на умрелите е 48 души. Те са на възраст сред 18 и 102 години. Младото момче е било с хронично заболяване.

По данни на здравните управляващи всички умряли през последния ден са хора от най-уязвимите групи, в това число и с към този момент съществуващи здравни проблеми. Изчислено е, че в страната има 1,5 милиона души в тези най-рискови категории. На тях бе предложено да останат в домовете си 12 седмици.

Голяма част от британците са употребявали хубавото време през уикенда за разходки в парковете, само че Джонсън предизвести, че е неправилно схващането, че чистият въздух самичък по себе си обезпечава някакъв имунитет.

След като бяха затворени всички заведения за обществени контакти, някои паркове в страната също ще останат затворени за гости.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР