18-годишният Тимъти Адам Уолдинг от Флорида с нож и маска

...
18-годишният Тимъти Адам Уолдинг от Флорида с нож и маска
Коментари Харесай

Младеж изнасили съседка с нож в гърлото, а после ѝ предложил като компенсации да ѝ помага с домашната работа

18-годишният Тимъти Адам Уолдинг от Флорида с нож и маска на лицето нахлул в дома на съседката си, завързал я към леглото и я изнасилил. После, в качеството на отплата за това неразбирателство, юношата предложил на жертвата си да работи по къщата и в градината ѝ.
Потърпевшата, която е майка на две деца, разказала на полицията, че се събудила измежду нощ и видяла върху себе си мъж в маска и с нож. Насилникът ѝ запушил устата, опрял ножа в гърлото ѝ и я завързал. Учудващо, само че след секса нарушителят не избягал, а почнал да си приказва с жертвата.

По време на диалога с дамата Тимъти Адам Уолдинг упорстват, че тя го познава, а по-късно си свалил и маската. Той споделил на жертвата, че тя би трябвало да си заключва вратите, тъй като той не е желал да я атакува, само че е бил заставен да го направи. След това изнасилвачът развързал дамата и ѝ разрешил да напусне дома си, написа в. Daily Mail.

След случилото се младежът се опитал да убеди дамата да одобри от него обезщетения за закононарушението, предлагайки ѝ помощ в домашната работа и в градината. Той пояснил че не е желал да я убива, тъй като личната му майка била умряла, когато той бил единствено на 12 години. Веднага щом изнасилвачът напуснал дома на жертвата, дамата се обадила в полицията. В момента Тимъти е задържан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР