18-годишният гимназист е извадил пълнител и е започнал да зарежда

...
18-годишният гимназист е извадил пълнител и е започнал да зарежда
Коментари Харесай

Ученик извади газов пистолет по време на учебен час

18-годишният гимназист е извадил пълнител и е почнал да зарежда сачми

Ученик извади газов револвер по време на час по история. Затова алармираха възпитаници от 9-та Френска гимназия в обществените мрежи.

От учебното заведение потвърдиха за случая и обявиха, че 18-годишният гимназист е извадил пълнител и е почнал да зарежда сачми, съобщи.

Той е бил изведен от класната стая от двама учители. Ученикът е бил разпитан от чиновници на първо районно ръководство като е показал документ за законно владеене на оръжието.

От учебната администрация обявиха, че до момента не е имало други сигнали ученикът да е вадил други оръжия като боксове и ножове в постройката.

От учебното заведение признаха, че 18-годишният юноша е с проблематично държание и е търсено подпомагане от обществените служби и родителите, само че без резултат.

До края на образователния период ученикът няма да има право на достъп до постройката, съобщи шефът на образователното заведение.

" Не, той не е заплашил съответно никого, по неговия роман и по описа на съучениците, само че това не е причина децата да не се опасяват. Самият факт, че той има оръжие, към този момент е задоволителна опасност, по тази причина ние сме работили незабавно. Това, което показа самият възпитаник, че след учебно заведение имал желание да се разхожда в гората на Горна баня и да стреля за упражнение ", съобщи Емилия Богданова, шеф 9-та Френска езикова гимназия в София.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР