18-годишният Антъни Иванов, който спечели исторически бронзов медал в дисциплината

...
18-годишният Антъни Иванов, който спечели исторически бронзов медал в дисциплината
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Ще продължа да плувам за България

18-годишният Антъни Иванов, който завоюва исторически бронзов орден в дисциплината 200 метра бътерфлай на международното състезание по плуване за юноши и девойки в Индианаполис, разгласи, че ще продължи да се състезава за България.

" Изпълнихме задачата, която си бяхме сложили. Радвам се, че успяхме до някаква степен да задържим формата от Будапеща и да взема този орден. Това е най-важното. Със сигурност финалът при мъжете ми даде убеденост и ме успокои. Очакванията не ми натежаха ", сподели Иванов при прибирането си в България.

С класирането си измежду осемте най-хубави в света при мъжете преди месец, великотърновецът притегли интереса на най-елитните университети в Съединени американски щати. Очаква се напълно скоро той да разгласи къде ще продължи своето развиване.

" Все още не съм избрал университет. До края на октомври би трябвало да реша. Ще продължа да се състезавам за България. Ще изучавам в Съединени американски щати, само че това не ми пречи ", сподели гордостта на родното плуване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР