18-годишният А.И. и 24-годишният С.Н. остават в ареста след уважени

...
18-годишният А.И. и 24-годишният С.Н. остават в ареста след уважени
Коментари Харесай

Арестуваха двама младежи за разпространение на наркотици във Варна

18-годишният А.И. и 24-годишният С.Н. остават в ареста след почетени претенции на Окръжна прокуратура – Варна. Двамата са упрекнати за държане без съответно позволение за разпространяване на високорискови наркотични субстанции, а 18-годишният е обвинен и за това, че популяризирал неразрешена субстанция на малолетно момче.

Младежите съжителствали в дома на по-големия от двамата, намиращ се на улица „ Роза “ в град Варна. Именно там съхранявали и наркотичните субстанции. При осъществените претършуване и изземване на адреса били открити общо 28,53 грама марихуана, разпределени в пакетчета, и 0,20 грама кокаин.

До неотложните дейности се стигнало, откакто А.И. бил арестуван малко след продажба на марихуана на малолетно момче, покрай образователно заведение във Варна на 15 септември 2023 година.

Обвиняемите бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането им пред съда за установяване на ограничения за неотклонение по отношение на тях. Окръжният съд във Варна дефинира най-тежката такава, а точно „ задържане под стража “ и за двамата.

Определението предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР