18- годишен петричанин, със 6 месечен стаж зад волана, направи

...
18- годишен петричанин, със 6 месечен стаж зад волана, направи
Коментари Харесай

Опасен инцидент в Петрич! 18- годишен, със 6 месеца шофьорски стаж, направи погром с колата си

18- годишен петричанин, със 6 месечен стаж зад кормилото, направи разгром с автомобила си тази нощ. Малко след среднощ,карайки като оглупял по улиците на града, Атанас Г. изтървал ръководството на колата си " Хюндай ",качил се на тротора и се забил във витрина на магазин за долни дрехи, намиращ се против ГУМ в Петрич,научи struma.com.

Шумът от свлякло се голямо стъкло събудил съседите, които извикали полиция и водачът е арестуван. Оказало се, че кара автомобила на майка си и решил да тества опциите на колата.

Тестван е за алкохол и опиати, пробите са негативни. Припомняме, че сходно младежко развлечение с " пилене на губи ", преди години докара до съдбовни последствия. Фен на високите скорости опустоши трима младежи на автобусна спирка, след което спря автомобила във витрина на магазин в съседство.

Георги на 18 години едвам не умъртви връстниците си на спирката, едно от ранените момчета загуби крайници си, момиче бе с месеци в болница, а други очевидци бяха в потрес от претърпяното. Срещу Атанас е формирано разследване, казусът е докладван на прокуратурата

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР