170 ученици, от 15 училища,в 6 общинивобластта- Кюстендил, Дупница, Бобов

...
170 ученици, от 15 училища,в 6 общинивобластта- Кюстендил, Дупница, Бобов
Коментари Харесай

Конкурсът „В страната на Справедливостта“ на Окръжен съд – Кюстендил и районните съдилища предизвика голям интерес сред учениците

170 възпитаници, от 15 учебни заведения,в 6 общинивобластта- Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Сапарева баня, Бобошево и Рила вземат участие с творбивконкурса„ В страната на Справедливостта “ 2022 г.Окръжен съд – Кюстендил, дружно с районните съдилища вДупницаиКюстендилпровеждат за трета поредна годинаОбластенученическиконкурс.Той ечаст от просветителната стратегия „ Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури ”, през образователната 2022/2023г. направленията:Литературно творчество иИзобразителноизкуство,Компютърнарисунка и Видеоклип.Комисия в състав от трима съдии, оцени творбите и класира катопризьорив конкурса26 възпитаници, измежду тяхдведеца със специфични просветителни потребности.

Отличените участници вчетиритераздела на състезанието щебъдат наградени на церемонии,на16- ти ноември, от 15ч. в Съдебната палата в Кюстендил и на 17 ноември, от 13 ч. в Съдебната палата в Дупница.Най- положителните произведения ще бъдатподредени в галерия в Съдебната палата в Кюстендил.

Награждаването на спечелилите и изложбата с наградените произведения ще може да бъдат видени чрезLive Streamingна събитието, нафейсбукстраницата„ Кюстендилски правосъден регион “, на 16 ноември и 17 ноември,съответно от 15 иот 13 часа, на адрес:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078380026661

Нафейсбукстраницата„ Кюстендилски правосъден регион “,на 16 ноември,ще може да намерите и Галерия от фотоси на най- положителните произведения от разделите„ Изобразително изкуство “и „ Компютърна рисунка и колаж “, това е мястото и, където ще може да прочете отличените произведения от раздел „ Литературно творчество “и да видите получените видеоклипове.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР