17-годишен юноша е починал при злополука на пътя Лозенец -

...
17-годишен юноша е починал при злополука на пътя Лозенец -
Коментари Харесай

17-годишен младеж е загинал при катастрофа на пътя Лозенец - Царево

17-годишен младеж е умрял при акцидент на пътя Лозенец - Царево, оповестиха от бургаската полиция. Инцидентът е станал на 22 юли т.г. на пътя измежду двете обитаеми места, при км 51.

Лек автомобил, управителен от 18-годишен младеж от Царево (с 5-месечен стаж като водач), с който се превозвали трима негови връстници (на възраст от 17 до 18 години от Царево и Приморско), навлизайки в насрещно напредване, за да изпревари пътнически рейс, се блъска челно в насрещно движещия се лек автомобил, управителен от 66-годишен бургазлия.

От злополуката на място починал 17-годишен младеж от Царево, който след спора изхвърчал от купето на автомобила. В бургаската болница са откарани двамата водачи на леките коли (взета им е кръв за химичен анализ и са оставени за наблюдение).

Водачът на автобуса, с който се придвижвали петима пасажери, е тестван на място за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни. Нито той, нито пасажерите са получили пострадвания от пътния случай. По случая е образувано досъдебно производство.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР