16-годишен младеж ще бъде изправен пред съда за няколко обвинения,

...
16-годишен младеж ще бъде изправен пред съда за няколко обвинения,
Коментари Харесай

Изправят пред Темида тийнейджър, убил пенсионерка и откраднал двете ѝ коли

16-годишен юноша ще бъде изправен пред съда за няколко обвинявания, в това число за убийството на 72-годишна жена . Актът е импортиран от Окръжна прокуратура-Ловеч и в него са включени още обвинявания за навлизане в непознато жилище и за кражбата на два автомобила . Според прокуратурата, макар че е малолетен, младежът е разбирал напълно ясно своите дейности , съобщи радио „ Фокус “.

Убийството е осъществено на 12 юни предходната година, когато младежът нахлул в къщата на жертвата , ситуирана в околност „ Синан Тепе “ в Ловеч. Целта му била да открадне двата автомобила, които били паркирани в двора на парцела .

Превозните средства били заключени, по тази причина той влезнал в дома ѝ, като скъсал комарника и се трансферирал през прозореца, с цел да потърси ключовете . Освен тях намерил и откраднал мобилен телефо н на стойност 295,20 лв. и сумата от 50 лв..

В това време старата жена се събудила , а обвиненият я блъснал железен предмет в региона на главата, с което ѝ предизвикал черепно-мозъчна контузия .

След това младежът излязъл назад през прозореца и откраднал двата автомобила „ Тойота Рав 4 “ и „ Фолксваген Голф “, на обща стойност 6203 лв. . Впоследствие той ги управлявал в Ловеч и село Александрово .

Предстои насрочване на делото за убийството и другите две закононарушения за разглеждане от съда.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР