15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал

...
15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал
Коментари Харесай

Дете открадна кола и катастрофира в Бургаско

15-годишен юноша е настанен в бургаската болница, откакто откраднал автомобил и аварирал, само че пред полицията излъгал за случая, оповестиха от полицията.
В събота в Районно управление-Поморие е получено известие за обичай и изхвърлен от кола юноша в региона на спирката на разклона за село Александрово.
Пристигналият на място полицейски екип открил 15-годишен престъпно проявен юноша от село Тънково, който декларирал, че е обичай от непознати, придвижващи се с автомобил и изхвърлен от купето в региона на село Алексадрово.
След извършени полицейски дейности е установено, че младежът декларира лъжи, като самия той откраднал колата на съседка от село Тънково и независимо аварирал, блъскайки се в крайпътно дърво.
Уплашен от раздвоя на събитията, 15-годишното момче решил да излъже полицейските чиновници. Катастрофиралият автомобил, благосъстоятелност на 64-годишна жена от село Тънково, е открит по пътя Каблешково - село Александрово.
Младежът с хематом на главата в региона на челото, е настанен за наблюдаване в поделение "Неврохирургия " към УМБАЛ-Бургас.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР