140 години съвременна българска държавност е събитието, което ни напомня,

...
140 години съвременна българска държавност е събитието, което ни напомня,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов честити 3 март

140 години модерна българска държавност е събитието, което ни припомня, че сами ковем триумфите, само че и неуспехите си.

Това написа на персоналната си страница във Facebook зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във връзка днешния народен празник. Ето какво още написа Цветанов:

"Важно е да помним уроците от нашата история. А тя ни споделя ясно, че само обединени можем да печелим и да вървим напред. Че “Съединението прави силата” не е девиз, а идея. Че водачеството не е орис, а избор и деяние.

Вярвам, че от нас, като модерно общество, зависи бъдещето на Родината ни! И откакто нашите предшественици съумяха след 5 века на терор и давност, за нас - председателстващите обединена Европа, няма да има опрощение, в случай че не създадем огромен скок напред!

Затова, дано да намерим и през днешния ден онази мощ в себе си, която ще ни разреши да сложим Отечеството пред егото си. Родолюбието пред честолюбието. Бъдещето пред предишното...

Честит празник! ", приключва Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР