14 февруари е един от най-романтичните дни в годината. Много

...
14 февруари е един от най-романтичните дни в годината. Много
Коментари Харесай

Грим за Свети Валентин: Съветите на гримьорите, с които ще изглеждате зашеметяващо на 14 февруари

14 февруари е един от най-романтичните дни в годината. Много дами желаят да наподобяват съвършено за този празник. За всички тях сме подбрали няколко значими съвета за това по какъв начин да се гримираме за Свети Валентин.

Съществуват безчет доста разновидности, само че значимо е какъв резултат желаете да постигнете.

Хипнотизиращо-романтичен външен тип

Нежността е едно от най-силните оръжия на дамите, по тази причина, в случай че изберете сантименталното лъчение, в никакъв случай няма да сбъркате. За тази цел ще ви послужат добре сенките в бежово-розовата гама, нежният прасковен руж, кафявата серпантина и безцветният емайл за устни.

Такъв грим ще ви разреши да наблегнете красивите си черти и да прикриете несъвършенствата.

 Грим за Свети Валентин

Изискана грациозност

Подходящ грим за 14 февруари е също и този, който основава подстрекателство за изискана грациозност. Между другото, това е и  идеалният избор за дами, които са решили да изберат по-официален тоалет за Свети Валентин. Препоръчват се златни, бежово-кафяви сенки за очи и богати прасковени нюанси или розов руж.

 

Сияйна хубост

Този грим за 14 февруари залага на хубостта и блясъка на хубавичко кожа. Добавете малко течен хайлайтър към основата. Полученият състав би трябвало да се разпредели отмерено върху лицето, с цел да наподобява вашата кожа „ жива “. Сенките могат да бъдат във всеки един колорит, който ви отива и който подхожда на тоалета ви. Завършете грима с матово червило и очаквайте аплодисментите на близките!

Очи като на кошута

Ако решите да заложите на типичен акцент върху очите си, отдайте желание на лекия и непоказен грим. Нанесете тъмнокафяв или виолетов колорит върху клепача. Може да заложите на по този начин наречения „ опушен грим “ – тъкмо техника ще направи погледа ви по-дълбок и сетивен. Тайната е във деликатното и тъкмо нанасяне на тоновете, с плавни преходи от тъмни към светли сенки. Опушеният грим е подобаващ за дами на всяка възраст наподобява доста впечатляващо и изразително.

 Грим за 14 февруари (1)

Моден грим

Моден грим за 14 февруари също е отлична концепция. Препоръчва се за девойки, които обичат да следват стилните трендове, в това число и що се отнася до грима. В момента са настоящи най-много матовите козметични артикули, а по отношение на цветовете – стилистите са ни оставили голяма опция за избор. Важното е вие да се чувствате удобно.

 Грим за 14 февруари

Какъв грим за Свети Валентин ще наподобява зашеметяващо за всяка жена, без значение от възрастта?

За благополучие през днешния ден козметиката се предлага в доста богат подбор, което разрешава на всяка дама елементарно да избере най-хубавия вид.

 Грим за Свети Валентин

При нанасяне на грима би трябвало да се вземат поради следните неща:

Важно е кожата на лицето да наподобява здрава и привлекателна. Заложете на козметични артикули с отразители. Не забравяйте да употребявате висококачествена пудра. По-добре да употребявате ровък артикул на минерална основа. Тази пудра би трябвало да се нанася с мека, пухкава четка. По-добре е да изберете продължително червило, тъй като е значимо да изглеждате неустоими през цялата вечер. Доброто червило не губи истинския си цвят в продължение на няколко часа. За да получите по-чувствени цялостни устни може да употребявате бял молив. Те би трябвало да очертаят линията на горната джука. Границите следва да са деликатно „ засенчени “. Можете да завършите и с капка транспарантен емайл в центъра на долната джука.

Какво би трябвало да избягвате?

Когато се гримирате за празника Свети Валентин, по-добре е да се откажете от някои козметични техники, а точно:

Изберете фокус или върху очите, или върху устните. Когато създавате гальовен и сантиментален външен тип, по-добре е да изберете едно от двете. В деня на 14 февруари не би трябвало да експериментирате, в случай че желаете да създадете гальовен и сантиментален облик. По-добре е да отдадете желание на подобен грим, който да е в естетика с вътрешното ви „ Аз “. Внимавайте да не сгрешите с прекомерно светла или тъмна основа. Гримът за 14 февруари не трябва да наподобява изкуствен. Основата следва да е с един звук по-светла от естествения цвят на кожата или да съответствува изцяло с нея. По този метод ще наподобява здрава и привлекателна. Фрапиращо гримираните вежди не са за предпочитане. Ако по природа сте с тънки светли вежди, тогава не е нужно да ги подчертавате с черен молив – в множеството случаи това наподобява вулгарно. Препоръчително е да употребявате молив, който е по-светъл от цвета на косата. Твърде дебелата долна очна линия също не е подобаваща. Ако желаете да наблегнете по-добре очите, най-добре заложете на подобаващи тъмни сенки.
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР