133 проби за коронавирус, изследвани в София и Варна, са

...
133 проби за коронавирус, изследвани в София и Варна, са
Коментари Харесай

Какво е състоянието на болните в Плевен и Габрово?

133 проби за ковид, изследвани в София и Варна, са негативни, а резултатите от над 50 към момента се чакат, съобщи Българска национална телевизия.

В Плевен и Габрово няма нови доказани случаи на инфектирани. Изследван е оптимално необятен кръг от хора, които са контактували или са били покрай в началото болните, споделиха от националния щаб. И в двата града не престават дейностите по стерилизация, както на транспортните средства, по този начин и на публичните здания, в това число и църквите.

Александровска болница и ВМА поемат незабавните случаи

В болничното заведение в Плевен не престават да се одобряват единствено пациенти със незабавни случаи, онкозаболявания и хора на хемодиализа. Останалите пациенти, както и в предходните дни, се пренасочват към други лечебни заведения. Под карантина в града са близо 200 души.

Подобна беше обстановката и в Габрово. В съда делата там се гледаха без присъединяване на страните на закрити съвещания. Общината и районният инспекторат даже разискват вид за поетапно отваряне на ясли, детски градини и учебни заведения.

От на следващия ден и в двата града службите по кадастър още веднъж ще обслужват хора на гише.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР