13-ият сезон на Преди обед може да се окаже фатален.

...
13-ият сезон на Преди обед може да се окаже фатален.
Коментари Харесай

Преди обед тръгна с фалстарт, зрители молят Кадиев: Сашо, върни се!

13-ият сезон на " Преди обед " може да се окаже съдбовен. Той потегли в понеделник с безспорен провал. След лятна почивка предаването на Би Ти Ви се завърна в ефир с нов водещ, ново студио и нова идея. И събра толкоз жестока зрителска рецензия, колкото в никакъв случай до момента. Хората, наподобява, не одобряват нито едно от нововъведенията и доста желаят Александър Кадиев да се върне на работа при към този момент някогашната си колежка Деси Стоянова, с която се сбогува през юли. 

Новият водещ на " Преди обед " – Петър Дочев, беше пред пристъп по време на първия си ефир. На екрана ясно личеше какъв брой доста се тормози – той мъчно събираше храброст да обели 2-3 думи, а в това време колежката му Деси, евентуално в опит да замаже неуместното състояние, не спираше да приказва. Това, с което Петър направи най-силно усещане, беше лъскащото му от пот чело.

От него се изля толкоз вода, колкото даже Веско Маринов не може да създаде по време на коледен концерт в зала 1 на НДК. Професионалният грим се оказа безпомощен да замаскира този непогрешим знак за прединфарктното положение, до което се беше докарал Дочев по време на работа.

На феновете им направи усещане, че 31-годишният артист даже си разреши непосредствено да попита по време на ефир по кое време стартират рекламите. Явно не се е чувствал комфортно в новата си роля и с такова неспокойствие е чакал края на този смут, че не е усетил, че ще стане за смях с сходен въпрос.

" Сашо доста липсва, предаването към този момент не е по този начин занимателно! " ;  " Никой няма да го размени! " ; " Не ме кефи този... Няма харизма! " ; " Ужасно! Сега ще би трябвало да гледаме Гала! " ;  " Усмихнат е новия водещ, само че не се получава, в миналото просто няма химия! " – това са доста дребна част от рецензиите по адрес на новото лице на " Преди обед " – Петър Дочев, които са споделени на формалните страници на предаването в обществените мрежи, както и на страниците на Би Ти Ви.

Много хора използваха тези страници, с цел да се извърнат посредством тях с молба към към този момент някогашния водещ на предаването:

" Сашо, върни се! ". Според множеството хора Кадиев е бил присъщ, обаятелен, с възприятие за комизъм и друг от всички останали в родния ефир, по тази причина е невероятно да бъде сменен и постоянно ще липсва в " Преди обед ".

Една от зрителките споделя: " Ние наричахме това предаване " Сашко ". Как в този момент да обясня на детето си, че Сашко към този момент го няма? ", а друга прибавя: " А аз би трябвало да го обясня на 93-годишната си майка ".

Все има и фенове, които пожелават триумф на наследника на Кадиев. Те регистрират терзанието му, което е обикновено за първите дни с студиото, и са сигурни, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Самият Петър Дочев призна пред камерите, че има " 2-3 бастуна, които би трябвало да изплюе ". 

Много рецензии бяха споделени и за новото студио на " Преди обед ", което е обзаведено с концепция да прилича уюта на действителен дом. Основната част от зрителските мнения обаче са, че интериорът е прекомерно натоварен, студиото наподобява мрачно, тясно, скучно и подхожда повече на вечерно предаване в сравнение с утринно.

Повечето оферират да се сменят интериорните дизайнери, тъй като тези, които да правили настоящите декори, не са си свършили работата добре. " Предразполагате ме да си ръся чаша вино вместо кафе ", споделя зрителка.

Но всички тези рецензии са нищо пред негативите, които обраха новите попълнения в екипа – тийнейджърките и студентките, които отсега нататък ще би трябвало да показват трендовете измежду младите. Една от тях е дъщерята на Юлиан Вергов – Алена. Тя е част от нова графа, отдадена на хората на възраст от 18 до 25 години.

В нея ще се показват тематики, от които се вълнува това потомство – така наречен " Поколение Z ". Целта е към " Преди обед " да бъде привлечена най-младата аудитория, само че една от зрителките отбелязва, че това е най-сигурният метод да бъдат отблъснати досегашните почитатели на предаването.

Ако Алена Вергова към този момент има няколко функции зад тила си, поради които може да се одобри, че е извоювала правото да стане тв водеща, то качествата на останалите " звезди " в рубриката са изцяло неразбираеми. Едната от тях се споделя Рада Димитрова. За нея се твърди, че имала безподобен " готик " жанр, какъвто обаче имат и доста други девойки на същата възраст.

Така и не беше обяснено с какво Рада се разграничава от тях, с цел да ги съставлява в малкия екран. Същото може да се каже и за студентката по публицистика Мира Христова, която е третата в групата. Още по-странен е казусът с четвъртото ново попълнение, което няма даже приблизително обучение.

Това е София Стринска, която е ученичка във Френската гимназия. Вероятно тя има някакви забележителни достижения, поради които е получила работа в малкия екран, само че тъкмо какви са те, не се знае.

В първото си тв включване девойките демонстрираха по какъв начин се прави чай с мехурчета, а феновете оповестиха, че с помощта на тях " Преди обед " се е трансформирало с слаба реплика на " На кафе " с Гала. Хората считат, че шоуто на Би Ти Ви копира това на Нова тв със своя нов тийнейджърски панел.

Според доста от феновете водещата Деси Стоянова е " самичък левент на коня "  и наподобява толкоз съответна на своето място, че не се вписва в останалата част на телевизионната компания, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР