13-годишно момиче от Хюстън, Тексас (САЩ), което изчезна през февруари,

...
13-годишно момиче от Хюстън, Тексас (САЩ), което изчезна през февруари,
Коментари Харесай

Откриха изчезнало 13-годишно момиче на 724 км от дома й СНИМКИ

13-годишно момиче от Хюстън, Тексас (САЩ), което изчезна през февруари, беше открито на повече от 450 благи (724 км) от вкъщи си в Мисисипи (САЩ) с незнаен мъж. 

27-годишният мъж, на име Джеси Томас Патън, беше задържан и упрекнат в полов тормоз, побой и похищение, заяви шерифът на окръг Пери.

Изчезналото момиче е било видяно на 6 април, когато се е разхождало по автомагистрала 98 против централната гимназия Perry, която се намира в Ню Аугуста, Мисисипи, съобщава Yahoo News.

„ Непълнолетната беше отведена в общата болница Форест за физически обзор, след което беше трансферирана под попечителството на службите за отбрана на детето в окръг Пери “, споделиха от шерифството.
 Престъпник, мъж, грабител, фотография, идентичност 27-годишен мъж на име Джеси Томас Патън е задържан и упрекнат в полов тормоз. Снимка: FOX News
По-нататъшно следствие разкрива, че възрастният мъж е " взел момичето от Тексас " през февруари и го е довел в дома си в Ню Аугуста. Той беше задържан на 7 април и е в пандиза на окръг Пери с гаранция от 250 000 $.

Разследващите не оповестяват по какъв начин са се срещнали Патън и момичето. 

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР