13-годишно дете от Сливен едва не погълна парче дърво с

...
13-годишно дете от Сливен едва не погълна парче дърво с
Коментари Харесай

Шок в Сливен: 13-годишно дете едва не се задави с парче дърво в хляба си СНИМКИ

13-годишно дете от Сливен едвам не погълна парче дърво с хляба си. Находката била открита и в друга филия от същата опаковка. Хлябът бил платен от квартален магазин.

В събота Дида Шопова и синът й седнали да вечерят. Детето поискало филийка и дамата отворила пакетирания самун. Още с първата хапка детето едвам не се задавило, оповестява bTV.

Снимка: btvnovinite.bg
"Първата хапка и то напряко... Аз започвам да го схрусквам и то... Аз по-късно го изплювам. Майка ми го гледа, мисли, че е хлебарка, а то беше дърво ", споделя 13-годишният Димитър.

Снимка: btvnovinite.bg
"Аз, като го взех, помислих, че е някаква животинка. И като го напипах и взех да го виждам, излезе, че е части дърво. Викам си: "Я да отворя идната филия да видя “, имаше и в другото парче ", добавя Дида Шопова описа на сина си.

Снимка: btvnovinite.bg

"Ако беше малко дете можеше да го преглътне, можеше да се задави. Можеше да бягат хората по лечебни заведения. Просто е неприемливо в XXI век да намерим в хляба това ", споделя дамата.
От компанията производител разясниха случая по телефона. Казаха, че са обект на непрекъснати инспекции и изключиха частите дърво да са попаднали в хляба по време на производството.

Снимка: btvnovinite.bg
"Не е обикновено, само че надали мога да ви дам някакво разумно пояснение. Всичко може да е станало. Не желая да упреквам дамата, само че може някой преднамерено да го е поставил вътре това парче дърво. Всеки може да пристигна да каже: "Намерих дърво, открих плъх ".

Дето се споделя, човек, който го пакетира, може и преднамерено да го е поставил от нашата компания ", декларира притежателят на компанията Красен Хлебаров, който подозира, че това е „ провокация “.

"Това просто е прекомерно рисково. И това не е единствено до моето дете. Щом има в хляба, са открити две, значи има и останали ", безапелационна е Дида Шопова.

От компанията производител дадоха обещание да засилят контрола. Многократните ни опити да се свържем с Агенцията по храните в Сливен се оказаха несполучливи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР