13-годишният Стивън Бориславов продължава да води битки за живота си.

...
13-годишният Стивън Бориславов продължава да води битки за живота си.
Коментари Харесай

Битката за живота на Стиви продължава. Нужни са още 382 хил. евро


13-годишният Стивън Бориславов продължава да води борби за живота си. Момчето е с диагноза сарком на Юинг и към този момент се лекува в немска клиника. Средствата за това обаче не стигат.

След редица благотворителни начинания за лекуването на Стиви, недостигащата сума е 382 хиляди евро. Тя е нужна за лекуване в границите на най-малко година и 2 месеца в Германия.

" От две седмици сме тук. Една седмица му вършиха проучвания, трябваше да ревизират всичко. Изчакаха проверката на немските патолози. За страдание те потвърдиха диагнозата. За момента са планувани 15 химиотерапии, което значи година и 2 месеца сигурно. За страдание, макар голямата помощ на хората, макар тази мощна акция и поддръжка, не са събрани всички средства. Болницата ни даде една ужасно висока оферта от 582 хиляди евро. Има събрани към 320 хиляди лв. по сметката на Стиви. Дали сме депозит от 200 хиляди евро на болничното заведение, с цел да бъдем признати. Без този депозит нямаше по какъв начин Стиви да бъде настанен в болничното заведение. Депозирани са 200 хиляди евро и остатъкът, който би трябвало да се заплати е 382 хиляди евро ", сподели майката на Стиви - Елисавета.



Кампанията за избавяне на живота на момчето сплоти невиждано редица футболни клубове и някогашни и сегашни играчи у нас, които се включиха в шампионати, подариха продукти за търг или просто отделиха разнообразни суми.

" Много от хората го вършат тъй като желаят и ние след това разбираме за проведен шампионат, за пари, които за преведени. Нямам думи, с които да благодаря на тези хора. Благодарение на тях, Стиви сега е тук и го лекуват съответно. Неслучайно не съм останала в България. За да се апелирам на хората за помощ, с цел да може детето ми да получи съответно лекуване, значи има причина да диря помощта на лекарите в чужбина. За страдание непрекъснато се появяват едни хора, които непрекъснато предизвикат с неприятни въпроси и вършат надали не антикампания. Насаждат мнението, че родителите на Стиви лъжат, злоупотребяват. За Бога, хора, спрете. Никой не би злоупотребил, не би играл с живота на детето си. Имайте благосклонност малко ", сподели майката на Стиви.



А момчето има единствено една фантазия - да оздравее и още веднъж да се върне на футболния терен.

" Той не стопира да приказва за футбол. Ужасно доста му се рита. За Стиви футболът е всичко. От мъничък това го интересува и това прави. Иска да оздравее допустимо най-бързо, да се върне на терена. Това е негова фантазия "

А всички, които желаят да дарят, може да го създадат на следната банкова сметка:

Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР