13-годишната Крисия яко я тресе пубертетът, узна HotArena.Малката и сладка

...
13-годишната Крисия яко я тресе пубертетът, узна HotArena.Малката и сладка
Коментари Харесай

Леле, мале! Малката Крисия ближе предизвикателно близалка

13-годишната Крисия крепко я тресе пубертетът , разбра HotArena .

Малката и сладка Крисия Тодорова, по която всички се прехласваха, към този момент е в предишното. Славата завъртя главата на ученичката и тя към този момент се има за огромната работа. А и доста си мечтае да порасне по-бързо . Това нейно предпочитание е явно освен по визията й, само че и по държанието.

Талантливата хубавица в последните месеци е луднала по изкуствени нокти и мигли, ослепителен грим и съвременни визии " за какички " . Заради сценичките си и телевизионни изяви, на Крисия от доста дребна й се наложи да бъде гримирана постоянно. А очевидно това й хареса и в този момент и постоянно се щрака с нарисувано с всевъзможни помади лице.

Ако този факт може да се превъзмогне като естествен за много девойки на нейната възраст, то и държанието й много се набива на очи. На последния кадър, който качи в обществените мрежи, Крисия предизвикателно е захапала близалка и с нея и мръснишки взор театралничи за селфи . Докато на връстниците на Тодорова от мъжки пол им харесват сходни гледки, то преобладаващото мнение е, че такова поведение не отива на момиче, което израстна пред очите на всички .

Съвсем обикновено е в тийнейджърските години Крисия да има сходни изцепки. Но това, че е известна от няколко години, ги прави народен проблем. Родителите на певицата застават компактно зад нея и я дефинират като креативна персона, която няма по какъв начин да не се вълнува и от мода. Те са изрично, че детето им няма силикон или други сходни усъвършенствания. А мощният грим е единствено за участия или за " домашна приложимост ", написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР