13 години, три поколения и дузина игри – и новата

...
13 години, три поколения и дузина игри – и новата
Коментари Харесай

Forza Horizon 4 е с най-добра премиера в 13-годишната история на поредицата

13 години, три генерации и дузина игри – и новата Forza Horizon 4 е най-успешната от тях. Поне що се отнася до премиерата на рейсъра на Playground Games . Той дебютира с най-високи продажби от всяка една Forza игра, без значение дали носи подзаглавието Motorsport или Horizon.
Рейсърът с отворен свят дебютира на 2 октомври за Xbox One и районен съд. По данни на NPD Group , играта е била 7-мото най-продавано заглавие въобще в премиерната си седмица.

Това може и да не звучи като доста, само че финансовите резултати са това, което издател и студио ще желаят да гледат. А Forza Horizon 4 е донесла най-вече пари при премиерата си спрямо всички други игри от поредицата. Тя се оферираше и като част от месечната селекция на платения абонамент Xbox Game Pass , само че все пак отново е комерсиален исполин.

При неналичието на нищо друго в календара, Forza Horizon 4 е най-големият Xbox One ексклузив (и то единствено конзолен) до края на годината. На нея Microsoft ще разчита за продажбата на своята платформа през празничния сезон. Нещата обаче не са розови, тъй като PlayStation 4 ексклузивът Spider-Man , който излезе на 7 септември, непосредствено оглави месечната ранглиста на най-продаваните игри.

Microsoft знае, че се нуждае от повече поддръжка. Затова колосът закупи основателите на Forza от PlayGround Games, както и Ninja Theory. Последната им цел са RPG легендите от Obsidian.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР