12 © Капитал 12 Никола Янков, съдружник в компанията за

...
12 © Капитал 12 Никола Янков, съдружник в компанията за
Коментари Харесай

Парите говорят: Епизод 3 - Дългосрочно инвестиране, фондове и доверително управление

12 © Капитал 12
Никола Янков, съучастник в компанията за ръководство на активи Expat Capital

© Цветелина Белутова Ако ⅔ от спестяванията на хората в Северна Америка са в някакъв тип финансови принадлежности, а ⅓ от западноевропейците влагат в акции и облигации на финансовите пазари, то в Източна Европа над 90% от активите са в банкови депозити и парцели. Защо българите са толкоз консервативни в навиците си на икономисване и какви капиталови благоприятни условия за достъп до интернационалните финансови пазари има тук, споделя в третия епизод на сериала " Парите приказват " Никола Янков, съучастник в компанията за ръководство на активи Expat Capital.

И още - капиталова сметка при асет управител, или борсова сметка при капиталов медиатор - кое какви преимущества има, що е това доверително ръководство и какви типове дълготрайно вложение има.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори Интернет " и " Капитал ". Той ще включва 10 епизода, в които забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови технологии, различни източници на сила, AI и други

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно, щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Spotify или ни последвайте в Soundcloud. А скоро и в Apple Podcasts.

Чуйте и другите епизоди:

Епизод 1: Инвестициите в недвижими парцели - дали, по кое време и по какъв начин »

Строителният бизнесмен Бисер Боев изяснява за какво даже при нова рецесия цените на положителните парцели в София няма да паднат.

Епизод 2: Кои вложения са рискови »
Инвестиционните специалисти Радослав Рачев и Апостол Апостолов поучават по какъв начин да се ръководят спестяванията.

Обратна връзка за " Парите приказват " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
АУДИО Епизод 3: Дългосрочното вложение с посетител съдружникът в Expat Capital Никола Янев Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР