В новия епизод на подкаста за инвестиции Парите говорят водещите

...
В новия епизод на подкаста за инвестиции Парите говорят водещите
Коментари Харесай

Криптовалутите в условията на глобалната пандемия Covid-19

В новия епизод на подкаста за вложения " Парите приказват " водещите Владимир Петков и Иван Ненков разясняват по какъв начин се развива крипто пазарът през последния месец, откогато епидемията от ковид прерасна в световна пандемия. Двамата приказват за придвижванията на цените на главните криптовалути (етериум и биткойн) и вършат прогноза дали тяхната стойност ще се повишава в идващите три месеца. В епизода ще чуете още за какво е противоречива тезата, че криптовалутите са леговище по време на рецесия и какви тактики да следваме, в случай че желаеме да влагаме на този пазар в изискванията на рецесия.
АУДИО Криптовалутите в изискванията на световната пандемия Covid-19 Your browser does not support the audio tag.
Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

" Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори интернет " и " Капитал ". В поредност от епизоди забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови нововъведения, различни източници на сила, AI и други

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Всички епизоди от първия сезон на " Парите приказват " можете да намерите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР