© Капитал Стигнаха ли борсите ново дъно след свободното си

...
© Капитал Стигнаха ли борсите ново дъно след свободното си
Коментари Харесай

Парите говорят Сезон 2: Епизод 2 - Как да инвестираме при свободното падане на борсите

© Капитал Стигнаха ли тържищата ново дъно след свободното си рухване около ковид рецесията? Кои браншове са забавни за вложения и по какъв начин е по-разумно и несъмнено да се влага при сегашните условия? Ще забележим ли промяна в цената на петрола, в случай че Саудитска Арабия и Русия реализиран съглашение?

Това са част от тематиките в новия епизод на подкаст поредицата за вложения и финансово обмисляне " Парите приказват ". В него водещите Еленко Еленков и Иван Ненков разясняват настоящите вести в региона на финансите, голямата промяна в бизнеса и метода на живот на хората, има ли заплаха от инфлация в България и ще има ли " евтини " пари в банките.
АУДИО Парите приказват Сезон 2: Епизод 2 - Как да влагаме при свободното рухване на тържищата Your browser does not support the audio tag.
Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори интернет " и " Капитал ". В поредност от епизоди забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови нововъведения, различни източници на сила, AI и други

Всички епизоди от първия сезон на " Парите приказват " можете да намерите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР