Има всички данни, че икономическата криза, предизвикана от глобалното разпространение

...
Има всички данни, че икономическата криза, предизвикана от глобалното разпространение
Коментари Харесай

Парите говорят Сезон 2: Епизод 1 - Как да се намалят последиците от новата икономическа криза

Има всички данни, че икономическата рецесия, провокирана от световното разпространяване на ковид и практическото западане на икономическия живот, ще бъде дълбока и разрушителна. Затова е значимо ограниченията, които взимат страните и централните банки, с цел да понижат резултатите й, да бъдат освен съответни като размер, само че и бързи и навременни.

Това е главната тематика на новия епизод на " Парите приказват ", в който водещите Иван Ненков и Владимир Петков беседват с бизнесмена (и издател на " Капитал " ) Иво Прокопиев за другите тактики за справяне с рецесията и какво би трябвало да прави България. В епизода ще чуете още какви са прогнозите за идващите тримесечия и годината на огромни капиталови банки като Deutsche Bank и Goldman Sachs, както и по кое време се чака да стартира осезамо възобновяване на стопанската система тук.
АУДИО Парите приказват Сезон 2: Епизод 1- Как да се понижат последствията от новата икономическа рецесия Your browser does not support the audio tag.
Докато траят ограничаващите ограничения и пандемията, " Парите приказват " ще е с малко по-различен формат - един път седмично, по-коментарно и по-кратко по настоящите стопански и финансови вести.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

" Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори интернет " и " Капитал ". В поредност от епизоди забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови нововъведения, различни източници на сила, AI и други

Всички епизоди от първия сезон на " Парите приказват " можете да намерите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР