11 нарушители бяха задържани преди, по време и след вечното

...
11 нарушители бяха задържани преди, по време и след вечното
Коментари Харесай

Забраниха на 4-ма да посещават мачове след ЦСКА - Левски

11 извършители бяха арестувани преди, по време и след безконечното дерби, играно на 29 септември

Четирима мъже на възраст от 23 до 34 години са наказани по Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия. Единият от тях – на 23 години, бе опитал да влезе на мача с нож. След откритото нарушаване му е наложена санкция от 500 лв. и 1 година възбрана да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина. Негов връстник, провокирал сборичкване след привършване на дуела, е с наложена санкция в размер на 1000 лв. и възбрана 2 години да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина. Двама мъже - на 28 и 34 години, употребявали пиротехнически произведения при напредването си към стадиона, са осъдени с полагане на 60 часа безплатен труд в интерес на обществото и им е наложена възбрана 2 години да посещават спортни мероприятия в страната и чужбина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че в границите на подхванатите ограничения за сигурност преди, по време и след футболната среща сред ЦСКА и Левски, бяха открити и арестувани общо 11 извършители. Сред тях бяха открити четирима на възраст 17, 20, 27 и 29 години с дрога. Те бяха отведени в полицията, по случаите са формирани бързи производства за владеене на опиати, а материалите са докладвани в Софийска районна прокуратура.

На други двама, на 27 и 17 години, които бяха открити без документи за идентичност и отведени в районно управление (на МВР) за изясняване на самоличността им, са формирани актове по Закона за българските персонални документи, като малолетния е предаден на родител. Спрямо 13-годишен, засечен от униформените да употребява факла на спирка на всеобщия градски превоз, са подхванати възпитателни ограничения и е предаден на родител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР