11-годишната Адисън Уилън, която се превърна в истинска сензация в

...
11-годишната Адисън Уилън, която се превърна в истинска сензация в
Коментари Харесай

Детето, което взе тениската на Роналдо, няма да бъде глобено

11-годишната Адисън Уилън, която се трансформира в същинска сензация в обществените мрежи, откакто нахлу на футболния терен и съумя да вземе тениската на Кристиано Роналдо, няма да бъде глобявана. Това обявиха от Ирландския футболен съюз.

От централата взеха решение да не санкционират детето, което се добра до своя любим след мача сред Ирландия и Португалия от квалификациите за международното състезание в Катар, приключил 0:0 в Дъблин.

Семейството на момичето трябваше да заплати 2500 паунда поради нарушение на публичния ред, единствено че сумата, дружно с екипа на португалеца, ще останат при Адисън и родителите ѝ.

Снимка: Reuters

Момичето нахлу на терена след последния съдийски сигнал и съумя да се промъкне през стюардите, с цел да стигне до Роналдо. Той пък не изневери на стила си, прегърна я и я подари с фланелка, спасявайки я от " преследвачите ".

" Успях да пробия защитата, тъй като бях на втория ред. Първо прескочих на първия, а по-късно и оградата. Спринтирах на терена, само че зад мен тичаха охранители, а други двама се задаваха от другата страна, тъй че просто продължих да тичам. Започнах да викам името на Роналдо. Той се обърна и ме видя и им сподели да ме оставят, след което пристигна при мен. Бях в потрес и през сълзи му споделих: " Мога ли да взема фланелката ви? Моля, апелирам, апелирам! Аз съм огромна, огромна ваша фенка. ", описа след случката Адисън.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР