11-годишен руснак взриви вечния огън в гр. Можайск в Московска

...
11-годишен руснак взриви вечния огън в гр. Можайск в Московска
Коментари Харесай

Русначе взриви с пожарогасител Вечния огън край Москва

11-годишен руснак взриви безконечния огън в гр. Можайск в Московска област, заяви телеграм каналът SHOT. Това е записано от камери за наблюдаване, по които след това бил разпознат и пакостникът. За белята момчето употребило авто пожарогасител, съобщи OFFnews.bg.

Вечният огън в града се намира близо до Дома за детско творчество на ул. „ Желябова “. Портиерката на детското заведение била на пост, когато я стреснал мощен гърмеж извън. Избягала на улицата и видяла гъст пушек над петолъчката на Вечния огън в локалния парк. Извикала незабавно полиция. Специалистите разкрили в изгасналия огън прахов пожарогасител с раздран от гърмежа корпус. Пожарогасителят бил от вида, какъвто са длъжни да имат при себе си водачите на леки коли.

Малко по-късно станало ясно, че мемориалът е развален не от водач, а от 11-годишен локален възпитаник в пети клас. „ В резултат на оперативно-издирвателни работи беше открит правонарушителят. Той се оказа локален гражданин, роден през 2011 година “, заяви пресцентърът на полицията в Московска област.

Полицаите разкрили момчето в дома му, където живеел с майка си, касиерка в локално кафене. Както оповестяват локалните медии, петокласникът е подложен на доклад в локалната педагогическа стая (ПДН – по делата на непълнолетните). Непълнолетният пироман е бил отведен да даде пояснения от кое място е взел пожарогасителя и за какво го е поставил там, където не трябва. На майка му е формиран протокол по член 5.35 от Административнопроцесуален кодекс на Руската федерация за несъблюдение от родителите или други законни представители на малолетни на отговорностите им по развъждането и възпитанието на малолетните.

In, region, a fifth grader put out the local Eternal Flame with a fire extinguisher.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР