Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички

...
Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички
Коментари Харесай

Психолог с шокиращ коментар на скандалното видео с премръзналото бебе!

Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички знаем, че след като родилка бъде изписана бива посещавана от експерт, който вижда в каква среда се отглежда бебето. Това заяви психологът Младен Владимиров в сутрешния блок на Нова телевизия, за случая с видеоклипът, показващ пияни жени, разнасящи голо на студа бебе.
Педиатърът прегледал и погрижил се за момиченцето заяви, че изследванията на бебето показали ниска кръвна захар, което е сигнал за недохранване. Майката на бебето дори не е знаела кога е рождената му дата.
" Крайно време е да имаме единен стандарт какво е отговорен родител. Защото тази майка също се води с отговорен родител според " Социалните " в Лозенец ", каза още той.
" Детето е било недохранването, майката не го е и кърмила, но добре че, щом е била пияна. Деца раждат деца. Трябва да има подготовка на майките. Социалната работа е много важна ", коментира Огнян Исаев от Ромския образователен фонд.
" Социалното подпомагане се свежда само до даване на пари, тогава каквито и закони да се напишат, ще продължаваме да виждаме такива случаи ", завърши психологът Младен Владимиров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР