Унгария съобщи днес за рекорден ръст на новите случаи на

...
Унгария съобщи днес за рекорден ръст на новите случаи на
Коментари Харесай

Унгария регистрира рекорден ръст на заразените с коронавируса

Унгария съобщи днес за рекорден ръст на новите случаи на коронавирус. За последните 24 часа в страната са регистрирани 3286 заразени, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Броят на пациентите с коронавирус в болница нарасна до 3753 спрямо 3197 вчера, сочат данни на правителството.

Регистрираните заразени в Унгария са над 71 хиляди. 65 човека са починали в страната от COVID-19 за изминалите 24 часа. Смъртните случаи в Унгария от причиняваното от новия коронавирус заболяване вече са 1699.

Засега кабинетът на премиера Виктор Орбан се въздържа от налагането на ограничения на масовите прояви, училищата работят нормално и магазините са отворени.

Днес Орбан напомни по радиостанция, че въведените правила за носене на маска трябва да се спазват, но не съобщи за нови ограничения.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14141  Полицията в Сливен извърши 505 инспекции за съблюдаване на карантината през денонощието Полицията в Сливен извърши 505 инспекции за съблюдаване на карантината през денонощието  COVID-19 е най-разпространен в София. Вижте къде другаде има най-вече инфектирани! COVID-19 е най-разпространен в София. Вижте къде другаде има най-вече инфектирани!  Трима съветници и петима чиновници в община Монтана са с ковид Трима съветници и петима чиновници в община Монтана са с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР