Трите лица подали сигнал са забелязали петна кръв, проследявайки следите

...
Трите лица подали сигнал са забелязали петна кръв, проследявайки следите
Коментари Харесай

Министър Маринов потвърди: Северин Красимиров е арестуван за убийството на Виктория

Трите лица подали сигнал са забелязали петна кръв, проследявайки следите стигат до женски труп, който е в страни от алеята. Създадена е организация. Незабавно с моя заповед са насочени екипи от екипи на Национална полиция, който са специализирани по тежки криминални престъпления, за изясняване на всички факти и обстоятелства и изясняване на версии за мотиви и вероятни извършители. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Младен Маринов по време на извънреден брифинг на премиера Борисов и главния прокурор Цацаров да огласят разкрито ли е жестокото престъпление, което разтърси България и света.
До момента не се изключва нито една версия, която е свързана с нейния личен живот, или професионална кариера. Незабавно е изготвен списък от лица от криминалния контингент, иззети са множество находки и за назначени много експертизи. В следствие на тези действия са изведени няколко основни насоки за работа и по конкретни лица, Множество от тези лица за задържани за 24ч в Русе за изясняване на тяхното алиби. След като не е потвърдена тяхната съпричастност, те са освободени.
Стигнахме до лице, което късно снощи бе задържано от немската полиция, в следствие на наше искане. Лицето е Северин Надеждов Красимиров роден 1997 в град Русе, адресът, който е обитавал е в близост до мястото на престъплението. Има досие за кражба на цветни метали.
Има множество доказателства, които свързват лицето с жертвата. ДНК експертизите са готови. Дават наличие на ДНК материал в/у дрехите, с които е бил, както и върху дрехите, с които е била жертвата. Очакваме още доказателства.
Продължаваме да работим по всички версии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР