Тридесет и шест от 43-те случая на коронавирусната инфекция, установени

...
Тридесет и шест от 43-те случая на коронавирусната инфекция, установени
Коментари Харесай

36 от 43 случая в Гърция са засечени до границата с България

Тридесет и шест от 43-те случая на коронавирусната инфекция, установени вчера в Гърция, са били регистрирани на пункта Промахон – до българската граница, написа атинският в. Катемерини.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10143
Според данните на здравното министерство на южната ни съседка 20 от 36-те положителни проби са били дадени от граждани на Сърбия. Хората са се опитали да влязат на гръцка територия преди правителството в Атина да затвори границите за хората с паспорти на балканската страна през изминалите почивни дни.

Останалите 16 носители на заболяването са били граждани на други държави от региона, написа още изданието.

Освен 36-те чужди в понеделник са били регистрирани и седем местни случаи на COVID-19. Четирима души са дали положителни проби в района на северния град Ксанти, двама на егейския остров Карпатос и един в околностите на столицата Атина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10143  Трима са инфектираните в Кърджали, две дами са в болница Трима са инфектираните в Кърджали, две дами са в болница  Коронавирусът взе рекорден брой жертви за денонощие в Аржентина Коронавирусът взе рекорден брой жертви за денонощие в Аржентина  Дневно се вършат над 2000 PCR теста, НЗОК покрива 330. Кой ги заплаща?

Дневно се вършат над 2000 PCR теста, НЗОК покрива 330. Кой ги заплаща?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР