Таня Михайлова, зам. – министър на образованието, обясни в ефира

...
Таня Михайлова, зам. – министър на образованието, обясни в ефира
Коментари Харесай

Зам. - министър на образованието: Системата показа, че може да се справи с всичко

Таня Михайлова, зам. – министър на образованието, обясни в ефира на БНТ какво представляват промените в Закона за училищното и предучилищното образование засягащи електронното образованието. Тя поясни, че те се отнасят за грипни епидемии или при друга специална нужда. „ Здравето е приоритет “, напомни тя и уточни, че може онлйан обучение да има и при здравословни проблеми с родителите.

Възрастова граница електронно обучение няма в условията на пандемия, каза Михайлова.

Относно компенсациите за неприетите деца в държавни детски градини, зам. – министърът заяви, че тя ще е около 300 лв. Ще се дава при условие, че детето е кандидатствало, не е прието и общината не е предложила равностойно място.

„ Системата показа, че може да се справи с всички обстоятелства “, завърши Таня Михайлова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12117  Израел възнамерява да наложи 14-дневна карантина Израел възнамерява да наложи 14-дневна карантина  Ето какво ще се случи, в случай че един възпитаник откаже да носи маска в учебно заведение Ето какво ще се случи, в случай че един възпитаник откаже да носи маска в учебно заведение  Защо е значимо децата да носят маски и би трябвало ли да се имунизират срещу грип Защо е значимо децата да носят маски и би трябвало ли да се имунизират срещу грип
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР