Считано от 15 юли т.г. Руската федерация отменя задължителната двуседмична

...
Считано от 15 юли т.г. Руската федерация отменя задължителната двуседмична
Коментари Харесай

Русия готви постепенно премахване на ограниченията за полети в чужбина

Считано от 15 юли т.г. Руската федерация отменя задължителната двуседмична изолация за пристигащите в страната. На чуждестранните граждани при влизане в страната е необходим документ на руски или английски език с отрицателен тест за коронавирус, извършен в рамките на три дни преди пристигането им на територията на Руската федерация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10429
В случай, че пристигащите не представят такъв документ, е необходимо в срок до три дни същите да бъдат подложени на тест на руска територия.

След 15 юли т.г. властите започват постепенно да премахват ограниченията за полети в чужбина. Пътническото въздухоплаване се възобновява със страни, чиято честота на COVID-19 е не повече от 40 случая на сто хиляди души.

МВнР с интерактивна карта: Коронавирусът – как ще пътуваме

Средно дневното увеличение на броя на заразените хора и степента на разпространение на болестта в съответната държава не трябва да надвишава един процент.

При нужда от съдействие, българските граждани могат да се обръщат към посолството на България в Москва на тел. +7 495 232 02 26, +7 499 143 62 30, както и на дежурния телефон в извънработно време: +7 495 232 02 26.

Сигнали и молби за съдействие при бедствени ситуации на български граждани се приемат денонощно и на телефонните линии на Дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или имейл: [email protected].
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10429  Близо 140 починаха във Англия през последното денонощие от COVID-19 Близо 140 починаха във Англия през последното денонощие от COVID-19  Отпада наложителната двуседмична карантина за идващи в Русия Отпада наложителната двуседмична карантина за идващи в Русия  Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР