След като стана ясно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
След като стана ясно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете внимателни и се пазете

След като стана ясно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е приета във ВМА след положителна проба за COVID-19тя написа във Фейсбук:

" Здравейте! Имам положителен тест за Коронавирус - 19. Днес ме приеха за лечение във ВМА. Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря ", обяснява червеният лидер.

Ето какво послание отправи още тя:



" Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете внимателни и се пазете. С много уважение и признателност към лекарите и медицинските работници, които рискуват себе си, за да спасяват нас. Знам, че ще се справим ", пише още Нинова.

Здравейте! Имам положителен тест за Коронавирус - 19. Днес ме приеха за лечение във ВМА. Добре съм. Благодаря за загрижеността...
Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14185  Англия записва 24 405 нови случая на COVID-19, Италия и Испания регистрираха рекордни нараствания инфектираните Англия записва 24 405 нови случая на COVID-19, Италия и Испания регистрираха рекордни нараствания инфектираните  Проф. Михайлов разкри какво е положението на Корнелия Нинова Проф. Михайлов разкри какво е положението на Корнелия Нинова  " Пирогов " е със 100 инфектирани с COVID-19 медици, нуждае се от доброволци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР