Светът вече няма да бъде същият след тази пандемия. Всички

...
Светът вече няма да бъде същият след тази пандемия. Всички
Коментари Харесай

Депутат от Воля: Правителството реагира адекватно в тази криза

Светът вече няма да бъде същият след тази пандемия. Всички държави по света ще трябва да променят своето законодателство, а в световен мащаб големите икономики се оказаха неподготвени. Това заяви от парламентарната трибуна на Народното събрание депутатът от ``Воля`` Пламен Христов по време на обсъждането на промените в Закона за здравето на първо четене.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7504
,,Дори да се намери ваксина, последствията от тази пандемия ще отекват и в следващите мандати на Народното събрание, ето защо ще трябва да се променят наредбите за работа в парламента``, каза още той.

Правната комисия прие на първо четене промените в Закона за здравето, уреждащи ограничаването на коронавируса

,,Имахме адекватна реакция на правителството в тази криза, но същевременно показахме, че не сме достатъчно дисциплинирани. Този закон има доста откровени недомислици, но въпреки това ще го подкрепим на първо четене. Преди второто четене обаче ще внесем предложения за корекции в текстовете``, уточни Пламен Христов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7504  Карнавалът в Габрово ще е по терасите, шествие няма да има Карнавалът в Габрово ще е по терасите, шествие няма да има  Гърция отпусна 100 млн. евро за последствията от COVID-19 в областта на културата Гърция отпусна 100 млн. евро за последствията от COVID-19 в областта на културата  Движение за права и свободи желае да се оказват помощ общините Движение за права и свободи желае да се оказват помощ общините
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР