По време на извънредно положение пари се дават, не се

...
По време на извънредно положение пари се дават, не се
Коментари Харесай

Зам.-шефът на БЛС: Лекари да връщат дадени заради COVID-19 пари е все едно пожарникарите да си платят водата

По време на извънредно положение пари се дават, не се вземат. Това е все едно пожарникарите, когато погасят един пожар, да си платят водата и бензина. Няма да има връщане на пари от страна на лекарите. Нашата позиция ще бъде непоколебима по този въпрос. Това каза в предаването " Още от деня " по БНТ зам.-председателят на Българския лекарски съюз д-р Николай Бръзалов по повод информацията, че лекари и болници пари ще връщат на НЗОК пари, отпуснати заради COVID-19 кризата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8148
По време на епидемията от COVID-19 много се подобриха хигиенните навици на голяма част от населението, което е много важно, защото превенцията е важна част от справянето с пандемията. Цифрите говорят, че България се е справила много добре благодарение на моите колеги, заяви той.

БЛС: Няма да позволим да се удържат или връщат пари

Според него е настъпило времето за разхлабване на мерките. Обикновено действието на този тип вируси намалява през лятото, посочи д-р Брънзалов.

Детските градини трябнва да бъдат отворени, но трябва да се търси баланса, тъй като децата преболедват леко вируса, но са преносители, отбеляза зам.-председателят на Българския лекарски съюз.

Навлязохме в една непозната територия за всички нас, която вече не е толкова непозната. Имаме опит с вълната, която беше обзела България. Справихме се добре и смятам, че ако има втора вълна, пак ще се справим, увери д-р Николай Брънзалов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8148  Руската войска основава полева болница за битка с ковид в сибирска мина Руската войска основава полева болница за битка с ковид в сибирска мина  Съединени американски щати осъдиха недопускането на Тайван в СЗО и разкритикуваха шефа на организацията Съединени американски щати осъдиха недопускането на Тайван в СЗО и разкритикуваха шефа на организацията  Мощен циклон се насочва към Индия и Бангладеш Мощен циклон се насочва към Индия и Бангладеш
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР