Поведението на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Поведението на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Поведението на Тръмп е напълно нередно

Поведението на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в последно време е " напълно нередно ", каза британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, цитиран от ДПА.

Той обвини американския президент, че е настървил поддръжниците си с безпочвените си твърдения за изборни измами и ги е насърчил да щурмуват Капитолия.

" Осъждам безрезервно насърчаването на хора да се държат по безобразния начин, по който го направиха в Капитолия ", каза Джонсън на пресконференция.

Той добави, че е " много доволен ", че Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е бил утвърден от Конгреса за следващ президент на САЩ.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 60  Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската народна власт Проф. Асен Асенов: Никой до момента не бе посягал с принуждение към храма на американската народна власт  Отстраниха от работа служителя на реда, прострелял жена при безредиците в Конгреса Отстраниха от работа служителя на реда, прострелял жена при безредиците в Конгреса  Болсонаро изрази поддръжката си за Тръмп след щурмуването на Капитолия Болсонаро изрази поддръжката си за Тръмп след щурмуването на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР