Пенсионерските клубове в община Велико Търново ще останат затворени до

...
Пенсионерските клубове в община Велико Търново ще останат затворени до
Коментари Харесай

Пенсионерските клубове във Велико Търново остават затворени до края на годината

Пенсионерските клубове в община Велико Търново ще останат затворени до края на годината. Техните уредници са пренасочени към работещите социални услуги за обслужване на самотни възрастни хора и граждани, поставени под карантина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6972
Клубовете на пенсионера и инвалида в община Велико Търново са 34. Уредниците на пенсионна възраст се оттеглят от работа, а останалите са пренасочени към други социални дейности, посочи кметът Даниел Панов.

„ Пенсионерските клубове до края на годината няма да работят. Там, за да запазим част от персонала, са назначени към свободните бройки към патронажната грижа “.

Тази възможност се обмисля и за младежките клубове в общината, поясни Даниел Панов и уточни, че в момента се ползват стари отпуски, след което ще бъде преразгледана числеността на персонала, включително и на общинските предприятия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6972  Заразените в Германия са към този момент над 160 000 Заразените в Германия са към този момент над 160 000  Чакат се пробите на още 7 пасажери от полета от Амстердам Чакат се пробите на още 7 пасажери от полета от Амстердам  От през днешния ден испанците към този момент могат да се разхождат или спортуват на открито От през днешния ден испанците към този момент могат да се разхождат или спортуват на открито
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР