От Регионалната здравна инспекция-Кърджали оповестиха подробности за 13-я случай на

...
От Регионалната здравна инспекция-Кърджали оповестиха подробности за 13-я случай на
Коментари Харесай

Завърнала се от Англия жена е 13-ят случай на заразен с COVID-19 в област Кърджали

От Регионалната здравна инспекция-Кърджали оповестиха подробности за 13-я случай на заразен с коронавирус в областта.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5580
Става дума за 55-годишна жена, която се е завърнала от Англия в началото на месеца, а днес е последният ден от карантината ѝ, уточни директорът на инспекцията д-р Виктор Кирчев.

Завърналите се гурбетчии в Кърджалийско намалели през април

Жената е настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ " Д-р Атанас Дафовски " в Кърджали. Всички, които са били контактни с нея, са издирени, пуснати са им предписания за карантина вкъщи, каза д-р Кирчев. Той припомни, че още двама заразени с COVID-19 са на лечение в болницата. Това са семейство от село Рани лист, като мъжът е в тежко състояние в интензивно отделение, а жената се лекува в инфекциозно.

Петима са излекуваните заразени с COVID-19 от област Кърджали до този момент, като и петимата преминават през 28-дневна домашна карантина, каза още д-р Виктор Кирчев, цитиран от БТА.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5580  Изписаха Хасан Адемов от болница Изписаха Хасан Адемов от болница  Унгария удължава карантината поради ковид Унгария удължава карантината поради ковид  Няма инфектирани с COVID-19 в ромските квартали на Пловдив Няма инфектирани с COVID-19 в ромските квартали на Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР