Общински служители в Бургас прибират пейките от парковете в града.

...
Общински служители в Бургас прибират пейките от парковете в града.
Коментари Харесай

Демонтират пейките от парковете в града в Бургас

Общински служители в Бургас прибират пейките от парковете в града. Това съобщи кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

И за мен не е приятно, но хубавото време и раздумките по пейките в парковете и градинките изкушават да се върнем към обичайния си начин на живот. Затова ще ги вдигнем от местата, където, по мои наблюдения, се струпват най-много хора, каза кметът.
Вече са прибрани пейките в Борисовата градина, в парка " Света Троица " и парка " Славейков ". Днес ще бъдат демонтирани пейките в Морската градина и парковите пространства в комплекса " Меден рудник ".

Не можем да приберем всички, но поне ще ги намалим драстично. Времето ще става все по-хубаво и ще е все по-трудно да се спазват забраните. " Няма друг начин, съжалявам ", каза кметът.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3019


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3019  Арестуваха българин, завърнал се от Швеция и опитал да си спести карантината Арестуваха българин, завърнал се от Швеция и опитал да си спести карантината  Ангелкова: 2020 година се обрисуваше сполучлива за българския туризъм, само че... Ангелкова: 2020 година се обрисуваше сполучлива за българския туризъм, само че...  Кметът на Разград изрече своите благодарности към братя Домусчиеви Кметът на Разград изрече своите благодарности към братя Домусчиеви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР