Нова порция лъжи изсипа в неделя Фабриката за фалшиви новини

...
Нова порция лъжи изсипа в неделя Фабриката за фалшиви новини
Коментари Харесай

Провален политик ретранслира лъжите срещу Пеевски

Нова порция лъжи изсипа в неделя Фабриката за фалшиви новини срещу вечния враг на задкулисните политико-икономически кръгове у нас – депутата и издател на „ Телеграф Медиа “ Делян Пеевски, пише " Монитор ". Медийната машина за манипулации, собственост на подсъдими босове, използва за свой „ източник “ изгонения от ДПС Касим Дал.

В интервю пред bTV проваленият политик в несвързани изречения се пробва да лансира тезата, че Пеевски защитавал „ корпоративни интереси “. Това, което умело премълча обаче, е, фактът, че именно Пеевски от години е един от малцината публично опълчили се точно срещу корпоративните интереси, които задушават държавата и нейните граждани.

Делян Пеевски е депутат в няколко поредни парламента. Избран с повече гласове, отколкото „ модерната градска десница “ успя да вземе на последните избори. Законодател, който е сред създателите на някои от най-сериозните промени в нормативната уредба, които имат за цел да извадят на светло зависимостите в медиите и да се спре разграбването на активи на оглозганата от олигархията КТБ.

Целия материал четете в " Монитор ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР