Нидерландия ще започне да смекчава ограничителните мерки заради новия коронавирус

...
Нидерландия ще започне да смекчава ограничителните мерки заради новия коронавирус
Коментари Харесай

Нидерландия ще започне да смекчава мерките заради коронавируса от другата седмица

Нидерландия ще започне да смекчава ограничителните мерки заради новия коронавирус от другата седмица, съобщи премиерът Марк Рюте, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7372
Рестрикциите ще бъдат отменени поетапно през следващите четири месеца. Процесът обаче може да бъде спрян, ако коронавирусът започне да се разпространява по-бързо, предупреди Рюте.

Четирима заразени с COVID-19 се върнаха от Нидерландия

Той съобщи, че носенето на маска ще стане задължително в обществения транспорт в Нидерландия от 1 юни. Нидерландското правителство въведе ограничителни мерки преди близо два месеца.

" Стъпките за бавно отваряне на икономиката и (възобновяване) на обществения живот ще дадат на нашата страна възможност, за да погледне напред и да прави планове за бъдещето. Ще направим това възможно най-бързо, но е по-добре да бъдем невредими сега, отколкото да съжаляваме по-късно ", заяви нидерландският премиер.

В Нидерландия има 41 319 регистрирани заразени с новия коронавирус. 5204 от тях са починали. Днес властите съобщиха за 232 нови заразени и 36 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7372  Италия сполучливо тества ваксина против ковид върху мишки Италия сполучливо тества ваксина против ковид върху мишки  Една от блокираните българки в Париж: Нямаше храна и вода, взеха ни телефоните, не ни пускаха до тоалетна Една от блокираните българки в Париж: Нямаше храна и вода, взеха ни телефоните, не ни пускаха до тоалетна  Над 2 200 нови случая на ковид за последните 24 часа в Турция Над 2 200 нови случая на ковид за последните 24 часа в Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР