Надявам се да няма фантастични цени на медицински услуги по

...
Надявам се да няма фантастични цени на медицински услуги по
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Надявам се да няма фантастични цени на медицински услуги по морето

" Надявам се да няма фантастични цени на медицински услуги по морето ", заяви пред БНТ министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8113
Тя заяви, че е нормално тази година заради неизвестните да няма стряскащи цифри.

" На този етап автомобилният транспорт е най - сигурен и се надявам много на него, независимо, че след 15 юни нямаме отменени чартърни полети ", каза Ангелкова.

И сега, обясни тя, може да се посрещат туристи от хотелите ни, ако те са подготвени. По думите на Ангелкова има разписани и приети указания от миналата седмица.

" Туризмът е хоризонтален сектор и изисква общи усилия ", каза Ангелкова и поясни, че максимално се правят опити да се защити интереса.

Тя заяви, че се надява искрено да се отворят и затворените части на всички заведения, но поясни, че всичко зависи от разпространението на COVID-19.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8113  24 са новите случаи на COVID-19 у нас, 14 души са излекувани

24 са новите случаи на COVID-19 у нас, 14 души са излекувани  104-годишна италианка пребори ковид 104-годишна италианка пребори ковид  Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19? Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР